Windows 8 Media Center och DVBLink

DVBLink, Windows 8 Add comments

Jag har provat att installera Windows 8 och DVBLink Network Client 3.22. Installationen går bra man får en fråga om man vill installera .NET 3.5 vilket är bara att svara ja på så laddas den ner och installeras. Det enda problement jag stötte på vara att plugginet till Media Center inte verkar bli registrerad så den visar sig inte under Extras i Media Center. Detta löste jag genom att manuellt registrera den via följande command från en upphöjd commando promt:

X86
C:\Windows\ehome\RegisterMCEApp.exe "C:\Program Files\DVBLogic\DVBLink2\DVBLinkChannelSync.xml"

X64
C:\Windows\ehome\RegisterMCEApp.exe " C:\Program Files (x86)\DVBLogic\DVBLink2\DVBLinkChannelSync.xml"

När detta var gjort så kan man som vanligt gå in och synka kanalerna.

Comments are closed.

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in